Du är här: Försäljning > Utleverans > Utskrift speditionsdokument > Godsavsändare

Godsavsändare

I rutan Godsavsändare längst upp till vänster på fraktsedeln finns nedanstående uppgifter.

Postadress

Postadress hämtas från informationskällan på fliken Grunddata men går att ändra i fönstret.

Med knappen går det att välja alternativ avsändare postadress.

GAN/Kundnummer

Avsändarens godsadress- eller kundnummer hos vald speditör hämtas från informationskällan men går att ange ett annat i fönstret.

Avsändningsort /-station (inkl postnr)

Avsändarens avsändningsort och avsändningsorts postnummer hämtas från informationskällan men går att ändra i fönstret.

Godsavsändarens telefon/fax

Avsändarens telefon- och telefaxnummer hämtas från informationskällan men går att ändra i fönstret.