Du är här: Inköp > Förfrågan > Registrera förfrågan > Fliken Aktiviteter

Fliken Aktiviteter

Under fliken Aktiviteter går det lägga in uppgifter om förfrågan för att stödja affärsrelaterade händelser.

För mera information om innehållet i denna flik, läs i hjälpen för fliken Inköpsstöd i rutin Uppdatering leverantörer. Notera att följande fält och funktioner på fliken Inköpsstöd inte förekommer här, det är: Leverantörsstatus och knappen Utskrift leverantörskort.

Om systemparametern Använd Outlook-integration vid e-post från orderregistreringsrutiner under Inköpsstöd på fliken Inköp i Systeminställningar är aktiverad loggas e-postmeddelandet med förfrågan här.