Du är här: Inköp > Inleverans > Inleveransrapportering > Knappen Lägg till rader

Knappen Lägg till rader

Ny orderrad läggs till på inköpsordern genom att klicka på knappen Lägg till rad. I det läget växlar fönstret Orderrader till motsvarande utseende som Fliken Rader i rutinen Registrera inköpsorder. Flera nya rader läggs till automatiskt med Tab eller Enter vid radslutet.

Se mer om orderrader i rutin Registrera inköpsorder, för handhavandet av detta fönster.