Du är här: Inköp > Inleverans > Inleveransrapportering > Rubrikrad

Rubrikrad

På rubrikraden överst anges eller väljs ett inköpsordernummer. Som information visas sedan leverantörskod och leverantörsnamn för inköpsordern.

När ordernummer hämtats upp visas på fliken Rader alla orderraderna i ordern samt ett fönster där det går att välja att inleverera alla orderrader. På fliken Huvud visas orderhuvudets information.

Längst till höger på rubrikraden visas en pratbubbla om det finns ett meddelande registrerat på leverantören i rutinen Uppdatering leverantörer. Meddelandet öppnas när leverantörskoden anges, men det går att öppna och läsa meddelandet igen genom att trycka på pratbubblan.