Du är här: Inköp > Leverantörer > Leverantörsfråga > Fliken Inställningar / Läge

Fliken Inställningar / Läge

Under fliken Inställningar / Läge finns olika information om inställningar på leverantören och leverantörens läge från olika loggar.

Det går att se inställningar för villkor, import, spedition och utbetalningar. Under Diverse går det bl.a. att se gruppering av leverantören. Toleranser för leverans i tid visas. Under Aktuellt leverantörsläge finns information över leverantörens läge från olika loggar. Längst ned i fönstret visas info om senaste registreringar av order på leverantören och registrering/ändring av leverantören samt en ändringslogg.

Med denna information går det smidigt att t.ex. göra en leverantörsvärdering av aktuell leverantör. Informationen som visas under fliken är delvis en kombination av olika information som registrerats på leverantören i rutin Uppdatering leverantörer, under flikarna Adresser/Villkor samt Information.