Du är här: Inköp > Leverantörer > Leverantörsfråga > Referenser

Referenser

Under Referenser går det att se och uppdatera namn på de referenspersoner med som finns registrerade på leverantören. Information om anmärkningar, telefon, mobiltelefon, e-postadress, kommentar, dokumentvisning (Tilläggsfunktion), fax, referenskategori och eventuell extra information går också att se och uppdatera.

Via Informationsmenyn (höger musknapp) går det att byta ordning på referenserna genom att använda Flytta upp (Shift + pil upp) eller Flytta ner (Shift + pil ner).

Genom att dubbelklicka på e-postadressen på raden, så skapas ett nytt e-postmeddelande med den adressen inläst i e-postprogrammet. Det går att dubbelklicka på mobiltelefonnumret på raden för att skapa ett SMS till telefonnumret. För detta krävs ett abonnemang hos en SMS-operatör. Inställningar för SMS görs under SMS på fliken System i Systeminställningar.