Du är här: Inköp > Leverantörer > Uppdatering leverantörer > Behörighet EFH

Behörighet EFH

Under knappen Behörighet EFH går det att markera vilken/vilka rättighetsgrupper och/eller användare som ska undantas från granskningsbehörighet för denna leverantör, dvs. som inte ska kunna granska leverantörsfakturorna från denna leverantör. Spara sker med OK.

Av de användare som finns registrerade är det enbart de som är registrerade i EFH-databasen som visas här. Registrering av användare i EFH-databasen görs via knappen EFH i rutin Användare.

Använd Egenskapshantering för att dölja knappen för användare som inte ska ha behörighet att undanta granskningsbehörighet.