Du är här: Inköp > Leverantörer > Uppdatering leverantörer > Loggning av aktiviteter/kontakter

Loggning av aktiviteter/kontakter

I fältet under rubrikn Loggning av aktiviteter/kontakter, finns möjlighet att skriva noteringar kring aktiviteter, händelser och andra anteckningar som rör leverantören/kontakten. Noteringar kan gälla båda planerade aktiviteter och aktiviteter som är genomförda.

Fältet består av en ordbehandlare, där valfri text kan skrivas. Det finns även möjlighet att välja mellan olika typsnitt, textstorlek, färger, m.m. En beskrivning av denna ordbehandlare finns i hjälpen till Uppdatera instruktion i Systemvård.

För att förenkla införande av noteringar, finns knappen Infoga notering.

Förutom att skriva text, kan dessutom hyperlänkar infogas till bl.a. webbsidor och filer. Detta kan enkelt göras via alternativet Infoga hyperlänk under höger musknapp, men även med "dra-och-släpp" för filer från Utforskaren och e-postmeddelanden från ett e-postprogram.

Fönstret under rubrik Loggning av aktiviteter/kontakter har samma funktion som fönstret i rutin Uppdatera instruktion i Systemvård.

Loggning av aktiviteter/kontakter.

Via knappen Utskrift lev.kort... kan en samlad bild av leverantören/kontakten skrivas ut. Utskriften kan vara lämplig att använda vid t.ex. leverantörsbesök och liknande.