Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Återrapportering LB/FB > Betaldatum

Betaldatum

Här väljs betaldatum (förfallodatum) för de fakturor som ska återrapporteras. Datum kan väljas från ett förfallodatum i det övre fältet (fr.o.m.) till ett annat förfallodatum i det undre fältet (t.o.m.), detta för att t.ex. rapportera betalningar gjorda för en hel vecka. Förvalt är dagens datum angivet i det undre fältet.

Om återrapportering görs varje (var)dag så är ett normalt handhavande att fylla i gårdagens datum i det undre fältet för att på så sätt få fram enbart de fakturor som förföll igår eller tidigare.