Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Attestera leverantörsfakturor > Menyn EFH

Menyn EFH

Under EFH på Fönstermenyn finns ett antal funktioner. EFH visas då fliken Visa inscannade är aktiv.

Fakturainformation

Här går det att få fram fakturainformation, som visas i ett fönster. Det är samma information som finns under Faktura, Attestinformation och Logg, i högra sektionen av rutinfönstret.

Faktura

Här går det att bläddra mellan de fakturor (löpnummer) som attestanten ska behandla.

Skicka via E-post

Här går det att skicka markerad faktura via e-post. Det går att välja e-postadress från leverantörsregistret eller användarregistret.

Annoteringar

Här går det att ange förvald bakgrundsfärg och textinställning för annoteringar.