Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Fakturaunderlag > Listtyper

Listtyper

Under Listtyper finns olika listtyper att välja på. De som finns är:

Under listtypen Kontering går det att välja om en summerad lista ska skrivas ut. Detta kan användas som bokföringsunderlag på inlevererat ej fakturerat.

* Finns tilläggsfunktionen Lagerställehantering installerad kan administratörer och användare med Utökad LS-hantering även välja listtypen Lagerställe.

Under Utskriftsexempel, visas exempel på de olika listtyperna och kommentarer till några av listtyperna.