Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Registrera leverantörsfakturor > Föregående

Föregående

Informationsfältet Föreg är synligt enbart om systemparametern Stöd nyregistrering för flera samtidiga användare aktiverats, under avsnittet Leverantörsreskontra i rutin Systeminställningar.

Fältet är tomt då rutinen öppnas. När en faktura registrerats (vid spara) visas här det löpnummer fakturan fick. Om en tidigare registrerad faktura anges i fältet Löpnummer, så visas numret för den föregående fakturan som var inläst i rutinen.