Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Sökning leverantörsfakturor > Parametrar

Parametrar

Väntetid mer än... dagar

Här anges antal dagar som fakturan legat ute på attestrunda. Detta kan vara bra för att exempelvis välja bort fakturor som nyligen skickats ut på attestrunda.

Påminn via e-post

Om listtyp Ej attesterade valts går det att välja att skicka påminnelse via E-post. Bocka för vilka personer påminnelser ska skickas till och avsluta med att trycka på "springgubben" längst upp i verktygsfältet.

Utför vidarebefordringar

Om listtyp Ej attesterade valts går det att göra automatiska vidarebefordringar då fakturor legat länge hos attestanten eller håller på att förfalla. Markera Vidarebefordra och Spara så vidaresänds fakturorna. Denna lista kan vara lämplig att köra via Agentfunktionen i MONITOR.

För att denna lista ska kunna användas krävs att parametrar för respektive användare ställts in i rutinen Användare i Systemvård.