Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Utbetalning > Knappen Flytta

Knappen Flytta

När en betalning har matats in flyttas (registreras) den till den mellersta sektionen Betalmarkerade med hjälp av knappen Flytta. Om så önskas kan sedan nya fakturor hämtas upp och registreras, förutsatt att det gäller samma betalningssätt. Flyttning måste utföras efter varje upphämtad faktura. Det går även att använda tangenten F9, ALT+F eller plustangenten (+) på det numeriska tangentbordet för att flytta.

När samtliga betalningar har registrerats sparas betalningarna med Spara under Fönsterfunktioner. Avser betalningarna BG/PG, sker en aviutskrift. Utbetalningen kan då bekräftas och godkännas.

När betalningssätt LB, FB, LBU eller FBU används fås en fråga om transaktionslista ska skrivas ut.