Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Utskrift leverantörsfakturajournal / bokföringsorder > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Här visas exempel och kommentarer för olika alternativ på listtyper av journalen som finns att välja i beställningsbilden. Efter journalen skrivs en summerad bokföringsorder ut.

ClosedMed transaktionsrader

På leverantörsfakturajournalen visas längst upp på varje faktura Löpnummer, Typ, Leverantörskod, Leverantörsnamn, Datum, Nettobelopp, Moms, Fakturabelopp samt Leverantörsfakturanummer. Under dessa uppgifter visas för varje löpnummer, transaktionsrader med fakturans kontering. Längs ned på listan visas en totalsummering på Nettobelopp, Moms och Fakturabelopp för journalen. Längst upp på journalen visas förutom journalnummer även Verifiktationsnummerserie om journalen är integrerade till redovisningen.

Exempel på leverantörsfakturajournal med transaktionsrader.

ClosedUtan transaktionsrader

På leverantörsfakturajournalen visas för varje faktura, Löpnummer, Typ, Leverantörskod, Leverantörsnamn, Datum, Nettobelopp, Moms, Fakturabelopp samt Leverantörsfakturanummer. Längst ned visas en totalsummering på Nettobelopp, Moms och Fakturabelopp för journalen. Längst upp på journalen visas förutom journalnummer även Verifiktationsnummerserie om journalen är integrerade till redovisningen.

Exempel på leverantörsfakturajournal utan transaktionsrader.

ClosedBokföringsorder

Den summerade bokföringsordern visar journalens konteringar summerat per konto. Längst upp visas även Journalnummer, Verifikationsnummerserie, Verifikationsdatum samt Verifikationsnummer.

För att nollställa journalen vid Lista bildskärm, tryck på knappen Sistahelp0151.gif

Exempel på Summerad bokföringsorder.