Du är här: Inköp > Order > Order / EDI-import > Orderhuvud

Orderhuvud

Orderhuvudet innehåller delar av den information som finns i orderhuvudet i standardrutinen för registrering av inköpsorder. Orderhuvudet visar information till den orderrad som är markerad i fönstret.

I fältet Ordernummer går det att hämta upp befintliga inköpsorder i systemet. Orderns status i systemet visas då i en liten ruta under fältet. Vid EDI-import används inte fältet Ordernummer, utan då används knappen Import av order.

Övrig information på orderhuvudet