Du är här: Inköp > Order > Ordersvar / EDI-import > Orderrader

Orderrader

ClosedOrderraderna i en inköpsorder visas i en tabell i den nedre sektionen av fönstret sedan en befintlig inköpsorder hämtats upp.

Orderrad i Ordersvar/EDI-import, vänster del.

forts. höger del av orderrad.

Om EDI-ordersvar importeras med knappen Orderhuvud visas här orderhuvudrader. Om knappen Orderrader används visas här orderraderna i ordersvaren.

Innehåller importfilen flera ordersvar för olika order och alla dessa har importerats, separeras orderrader i olika ordersvar med ordernumret längst till vänster i tabellen. Informationen i orderhuvudet ändras då markören förflyttas mellan orderrader tillhörande olika order.

Sida av