Du är här: Inköp > Order > Utskrift ändrad inköpsorder > Beställningsbild, urvalsläge

Beställningsbild, urvalsläge

När Preliminärt urval valts under Fönsterfunktioner, öppnas den Closedhögra delen av fönstret.

Höger del av beställningsbilden, vid urvalsläge.

I den högra delen av fönstret visas alla ordernummer inom det intervall som valts i den vänstra delen av fönstret och som uppfyller villkoren för ändrad inköpsorder. Här går det att välja bort de order som inte ska skrivas ut. För att komma tillbaka till den vänstra delen väljs knappen Avbryt.

I urvalsläge går det att även att välja Förhandsgranska under Fönsterfunktioner eller dubbelklicka på ordernumret, då kommer den ändrade inköpsorden som är markerad att visas på bildskärmen.