Du är här: Inköp > Order > Utskrift inköpsorder > Beställningsbild, urvalsläge

Beställningsbild, urvalsläge

När Preliminärt urval valts under Fönsterfunktioner, öppnas den Closedhögra delen av fönstret.

Höger del av beställningsbilden, vid urvalsläge.

I detta läge hämtas alla order från orderregistret, inom det intervall som valts i den vänstra delen av fönstret, och visas. Här går det att välja bort de order som inte önskas att skrivas ut. Detta är ett exempel på metod 1, "preliminärt urval". För att komma tillbaka till den vänstra delen väljs knappen Min<<<.

I urvalsläge går det även att välja Förhandsgranska under Fönsterfunktioner eller dubbelklicka på ordernumret, då kommer utskriften att visas på bildskärmen.