Du är här: Inköp > Order > Utskrift inköpsorder > Skicka eller skriv ut enligt inställning på ordern

Skicka eller skriv ut enligt inställning på ordern

Denna metod kan användas då en förvald metod för utskrift (skrivare, fax, e-post) valts på ordern.

1. I den vänstra delen av fönstret anges ett intervall av inköpsorder eller leverantörskod.
  2. Välj Skicka eller skriv ut enligt inställning på ordern under Fönsterfunktioner och samtliga order inom aktuellt intervall kommer att skrivas ut med de inställningar som gjorts på respektive order under Utskrift via:.
  3. Det görs en blankettkontroll efter utskrift. För de inköpsorder som skrivits ut finns nu möjlighet att godkänna utskrifterna eller avbryta.