Du är här: Startbok i MONITOR > Konfigurering och underhåll > Automatisk körning > Schemalägg automatisk körning

Schemalägg automatisk körning

Normalt så vill du bestämma en tidpunkt när automatiska körningar i MONITOR ska starta. Vanligtvis brukar nettobehovskörningar göras på tidpunkter då ingen jobbar i MONITOR, t.ex. sent på kvällen eller natten. För att ställa in detta använder du Schemaläggaren under Administrationsverktyg i Kontrollpanelen i Windows.

I Schemaläggaren ska du skapa en ny schemalagd aktivitet med hjälp av guiden Skapa en standardaktivitet.

Se vidare:

Att skapa en schemalagd automatisk körning i Windows

Startparametrar för automatisk körning

Loggning av automatisk körning