Du är här: Startbok i MONITOR > Konfigurering och underhåll > Automatisk körning > Loggning av automatisk körning

Loggning av automatisk körning

Om startparameter A är angiven (se i avsnitt Startparametrar för automatisk körning) loggar MONITOR alla automatiska körningar i en loggfil och fyller på den filen för varje ny körning. Filen heter auto.log och skapas första gången en automatisk körning är gjord. Du hittar filen i katalogen C:\Monwin\log\.

Nedanstående exempel visar hur det kan se ut i loggfilen efter att en körning av Nettobehovskörning och efterföljande Tillverkningsorderförslag har körts i en sekvens med hjälp av rutin Automatkörningar i tilläggsfunktionen Agenten.

I filen visas från vänster datum och klockslag för varje händelse som loggas i auto.log.

Därefter visas mellan hakparenterserna [sekvensnummer:körordningsnummer:datornamn].

Efter det visas en beskrivning av händelsen. AutoRunId är det sekvensnummer (t.ex. A=1) som kördes. UserID är den användare som körde automatkörningen (t.ex. U=MONAGENT).

Exempel ur auto.log.