Du är här: Startbok i MONITOR > Konfigurering och underhåll > Automatisk körning > Mina Fönster och Autostart

Mina Fönster och Autostart

Följande gäller i fleranvändarsystem

Har du administratörsrättigheter i MONITOR kan du först välja användare längst upp till vänster i Mina fönster / Autostart. Välj då en användare som har rättighet att köra Nettobehovskörning, alternativt användare ADMIN.

Den användare som väljs får inte vara inloggad i MONITOR vid den tidpunkt då automatkörningen av rutinen ska startas. Mer om detta beskrivs under Schemalägg automatisk körning.

Lägga in Nettobehovskörning i Autostart

Rutin Nettobehovskörning läggs in i Autostart, under Inställningar | Mina fönster… på Fönstermenyn. Där ska den rutinen i strukturen i vänstra delen markeras och dras över till högra delen med muspekaren. Markera sedan Autostart under Typ enligt bilden nedan.

Nettobehovskörning inlagd i Autostart.

Se vidare:

Spara beställningsbild i Nettobehovskörning