Du är här: Lager > Artiklar > Uppdatering artiklar - Lager > Påminnelse om artikelaktivitet

Påminnelse om artikelaktivitet

För att påminnelsefönstret ska kunna visas ska det vara inställt Påminnelse aktiverad på en artikelaktivitet, samt att användaren har markerat Artikelaktiviteter under knappen Påminnelse i Påminnelsefönstret.

Påminnelsefönstret består av en lista med aktiviteter som användaren är ansvarig för. Varje artikelaktivitet i listan innehåller information om: Tidpunkt, Beskrivning, artikelnummer som avses samt val om påminnelsen ska upprepas (s.k. "snooze"). Kryssrutan Påminn igen är alltid förvald. En ändring av datum eller tid på en redan påmind aktivitet återaktiverar påminnelse automatiskt. Vidare öppnas påminnelsefönstret vid dessa ändringar om det skulle vara stängt.

Fönstret Påminnelse om aktivitet.

Via knappen längst ut till höger finns en direktlänk till artikeln i rutin Uppdatering artiklar.