Du är här: Lager > Behovsplanering > Artikelfråga > Konfigurering

Konfiguration

Om tilläggsfunktionen Produktkonfigurator är installerad går det under Konf. att se mera information om en konfiguration på en kundorder eller tillverkningsorder. I det fallet syns knappen i kolumnen, och som visar information om konfigurationen i ett fönster.

Fönster för att granska en konfiguration på en kundorder eller tillverkningsorder.

Fönstret visar varje valgrupp, val (artikel) samt antal. Längst till höger finns en knapp som visar eventuell bild (t.ex. .gif eller .jpg) som hör till varje val.

I nedre delen visas information om ordern. Vem som skapat den och när, ändrad av och när samt variantkod från konfigureringen. Det går att se den kundorder som konfigurationen ingår i samt serienummer, om det är genererat.

Om variabler används i konfigurationen visas dessa också. Se exemplet nedan:

Exempel på konfiguration med variabler.

Läs mer om Produktkonfigurator i handboken Tillämpningar.