Du är här: Lager > Behovsplanering > Leveranstidskontroll > Expanderingsnivå

Expanderingsnivå

Här går det att välja hur mycket information listan ska visa för varje position som simulerats. Siffran inom parentes sist på översta raden visar hur många positioner som simulerats. De alternativ som finns är:

Det går även att expandera en artikel i listan genom att klicka på "plustecknet" i vänstra kanten, men det är alltid den expanderingsnivå som valts här som gäller vid filtreringar.