Du är här: Lager > Inventering > Inventeringsunderlag > Inventera i standardenhet

Inventera i standardenhet

Under Alternativ finns detta val för att inventera i standardenhet. Artiklar som har en alternativ enhet inventeras annars alltid i den enheten. Markeras denna parameter visas standardenhet på artiklarna under kolumnen Enh i listan.

Om en artikel har en alternativ enhet, visas det en asterisk (*) i kolumnen till höger om enhetskolumnen. För att tydliggöra visas rubriken Alt. listan för denna kolumn, då detta alternativ är markerat.

Kolumn Alt. i listan för alternativ enhet.