Du är här: Lager > Inventering > Inventeringsunderlag löpande inventering > Alternativ inventeringsunderlag

Alternativ inventeringsunderlag

Med valet Inventera i stand.enh. går det att inventera i standardenhet. Artiklar som har en alternativ enhet inventeras annars alltid i den alternativa enheten. Då detta val är markerat sätts alla artiklarnas enheter i standardenhet i listan. Om en artikel har en alternativ enhet lagrad, visas det alltid en asterisk i en kolumn till höger om enhetskolumnen. För att tydliggöra visas rubriken Alt. listan i för denna kolumn då detta alternativ är markerat.