Du är här: Lager > Kvalitet > Registrera avvikelse > Kund/Leverantörsinformation

Kund/Leverantörsinformation

Sektion Kund/Leverantörsinformation visas bara vid kund- och leverantörsavvikelse. Här anges då uppgifter om kund- respektive leverantör.

Ert avvikelsenummer

Om ett avvikelsenummer erhållits, från kund vid en inkommen reklamation eller efter en reklamering till en leverantör, anges det här.

Ert ordernummer

Här anges kund- respektive leverantörs ordernummer. Är kundordernummer angivet så hämtas ert ordernummer automatiskt från order.

Er referens

Här går det att välja kund- respektive leverantörsreferens. Är ordernummer angivet så hämtas Er referens automatiskt från order. Ofta kan det vara en annan referens för avvikelsen och då går det att välja från de referenser som finns registrerade på kund respektive leverantör.

E-post

Här går det att välja av e-postadresser registrerade på vald kund/leverantör och dess referenser. Om en referens väljs i fältet Er referens och den referensen har en e-postadress registrerad så blir referensens e-postadress förvald, oavsett om en annan e-postadress redan var vald. I fältet går det också vid behov att ange en unik e-postadress för avvikelsen. E-postadressen i detta fält blir också förvald på fliken Reklamationsrapport (Leverantörsavvikelse) samt flikarna Bekräftelse och Svar (Kundavvikelse).