Du är här: Redovisning > Anläggning > Registrera anläggningsgrupper > Avskrivningskonto

Avskrivningskonto

Ange konto för avskrivning av aktuell anläggningsgrupp eller tryck Sök & Hämta för sökning av konto. Fältet avser de planenliga avskrivningarna enligt affärsredovisningen. Beräkning av planmässiga avskrivningar görs i rutinen Planmässiga avskrivningar. Övriga parametrar för beräkning av dessa kan anges under redovisningsfliken i Systemvårdens rutin Systeminställningar.