Du är här: Redovisning > Anläggning > Skattemässiga avskrivningar > Fliken Beställning

Fliken Beställning

Då rutinen öppnas visas först fliken Beställning. Här väljs hur listan ska selekteras och grupperas. Selektering och gruppering kan här göras på anläggningsgrupp. I den nedre delen av bilden finns uppgifter om avskrivningsunderlag för de två beräkningsreglerna (30%-regeln samt 20%-regeln). Avskrivningsunderlaget för 30%-regeln kan matas in av användaren, underlaget för 20%-regeln hämtas upp av systemet. Samtliga dessa uppgifter kan dock ändras av användaren, vilket ger möjlighet till simuleringar.

Listan kan även skrivas ut i tusental kronor.

Exempel på utskrift av lista visas under avsnittet Utskriftsexempel.