Du är här: Redovisning > Anläggning > Utskrift anläggningsregister > Anläggningsdatum

Anläggningsdatum

Då listtyp Anläggningar med gruppering på Objekt är vald, går det att välja om anläggningsregistret ska visas per Aktuellt eller Historiskt datum.

Väljs Historiskt så ska ett valfritt datum bakåt i tiden anges i fältet Datum. Listan visar då anläggningsregistrets värde per det angivna datumet. Det går alltså att se vad värdet av anläggningsregistret var t.ex. för ett år sedan. Jämför med reskontradatum i reskontralistorna i kund- och leverantörsreskontran.