Du är här: Redovisning > Årsbyte / Periodbyte > Historiska transaktioner > Allmänt om Historiska transaktioner

Allmänt om Historiska transaktioner

En allmän beskrivning för hantering av listor i MONITOR finns under Generellt i Startboken.

Vad skrivs ut i denna rutin?

I denna rutin loggas allt som händer i redovisningen. Det är möjligt att se vem, var, vad och när någon har gjort något i redovisningen.

Selektering och gruppering kan göras på Datum och Användare.

Vilka uppdateringsmöjligheter finns det?

I denna rutin kan inte några uppdateringar/korrigeringar göras.

Fönsterfunktioner

Läs även beskrivningarna av fönsterfunktioner under Fönsterfunktioner i Startboken.

Concept Link IconSe även: