Du är här: Redovisning > Årsbyte / Periodbyte > Omvärdera reskontra > Redovisning

Redovisning

När listan är grupperad på Kundfordringskonto eller Leverantörsskuldkonto går det att välja att skapa en verifikation.

Om kryssrutan Skapa verifikation är markerad går det att välja en verifikationsnummerserie, av de som är registrerade i rutinen Verifikationsnummerserier, verifikationsdatum samt ange en verifikationstext. Förvald verifikationstext är "Omvärdering av reskontra till bokslutskurs".

När listan tagits fram så skapas verifikationen sedan med knappen Starta körning under Fönsterfunktioner på fliken Lista bildskärm.