Du är här: Redovisning > Årsbyte / Periodbyte > Omvärdera reskontra > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Här visas utskriftsexempel på detaljerad och summerad version av listan.

ClosedDetaljerad lista

Nedan visas den detaljerade listan, grupperad på Kundfordringskonto. Den visar varje fakturaunderlag i annan valuta än företagsvalutan, med en summering per kundfordringskonto. Den information som visas för varje fakturaunderlag är: kundkod, kundnamn, fakturanummer, fakturadatum, konto, belopp, bokat belopp och bokslutsbelopp (i företagsvalutan), bokad kurs, bokslutskurs samt kursdifferensbelopp att boka (i företagsvalutan).

Exempel på detaljerad lista Kundreskontra, grupperad på Kundfordringskonto.

Nedan visas den detaljerade listan, grupperad på Valutakod. Här visas fakturaunderlag som har en annan valuta än företagsvalutan, med en summering per kundfordringskonto. Den information som visas för varje fakturaunderlag är lika som i listan grupperad på Kundfordringskonto.

Exempel på detaljerad lista Kundreskontra, grupperad på Valutakod.

ClosedSummerad lista

Nedan visas den summerade listan, grupperad på Kundfordringskonto. Den visar för varje kundfordringskonto summan av alla fakturaunderlag i annan valuta än företagsvalutan, med en summering totalt för alla konton. Den information som visas för varje konto är: belopp, bokat belopp och bokslutsbelopp (i företagsvalutan) samt kursdifferensbelopp att boka (i företagsvalutan).

Exempel på summerad lista Kundreskontra, grupperad på Kundfordringskonto.

Nedan visas den summerade listan, grupperad på Valutakod. Den visar för varje valuta summan av alla fakturaunderlag, med en summering totalt för alla valutor. Den information som visas för varje valuta är lika som i listan grupperad på Kundfordringskonto.

Exempel på summerad lista Kundreskontra, grupperad på Valutakod.