Du är här: Redovisning > Budget / Prognos > Utskrift budget > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Nedan visas exempel och kommentarer för de olika listtyper som finns att välja på i beställningsbilden.

ClosedStandard

Lista Standard visar budgetvärden och kvantiteter totalt samt för varje enskild period. Även budgetvärden på kostnadsställe och kostnadsbärare visas. Övrig information som kan utläsas är vilken användare som registrerat budget samt datum för senaste ändring.

Exempel för lista Standard.

Det går att välja Graf under Fönsterfunktioner för denna lista, som är ett diagram på de budgetvärden som tagits fram i listan.

ClosedSummerad

Lista Summerad visar endast årsvärden som budgeterats på respektive nivå (konto/kostnadsställe/kostnadsbärare) i kontoplanen.

Exempel för lista Summerad.

ClosedSummerad / konto

Lista Summerad / konto visar årsbudget ackumulerat från undernivåerna (kostnadsställe/kostnadsbärare) till kontonivå.

Exempel för lista Summerad / konto.

Det går att välja Graf under Fönsterfunktioner för denna lista, som är ett diagram på de budgetvärden som tagits fram i listan.