Du är här: Redovisning > Löpande > Saldofråga > Fliken Journal

Fliken Journal

Om en verifikation som skapats via integration från kund-, leverantörsreskontra är markerad, visas här en detaljerad specifikation på de poster som ingår i denna journal. Om en verifikation som avser t.ex. kundfakturering är markerad visas här fakturanummer, datum, belopp, momsbelopp, journalnummer, kundkod samt kundnamn. Avser verifkationen kundfakturajournal eller inbetalningsjournal visas en granskning av kundfakturan direkt på bildskärmen. Fakturan visas genom att trycka på den blå knappen längst till höger på raden för aktuell faktura i fliken journal.

Bild på informationen som visas i fliken Journal.