Du är här: Redovisning > Projekt > Direktregistrera kostnad / aktivitet > Fönstret Direktregistrera kostnad / aktivitet

Fönstret Direktregistrera kostnad / aktivitet

I övre vänstra hörnet i projekt väljs projektnummer. Istället för projekt går det att välja löpnummer, om korrigeringar ska göras på redan gjorda rapporteringar.

I fönstret går det även att ange följande parametrar; aktivitet, kostnadstyp, totalbelopp, antal timmar, referens, anställningsnummer, produktionsgrupp, avdelning och kommentar.

Med knappen till höger om knappen Kommentar... går det att se kopplade dokument.