Du är här: Redovisning > Projekt > Registrera projekt > Senaste beräkning

Senaste beräkning

Här visas information om vem och när den senaste beräkningen gjordes. Om senaste beräkningen är gjord igår eller tidigare visas denna information i röd text. Detta för att indikera att siffrorna som visas om projektet kan vara inaktuella, då nya registreringar och rapporteringar kan ha gjorts. Beräkning startas genom att klicka på knappen Starta ny beräkning under Fönsterfunktioner.