Du är här: Redovisning > Projekt > Registrera projekt > Fliken Ledtidsgraf

Fliken Ledtidsgraf

I denna flik går det att se och omplanera aktiviteterna i ett sk. "Gantt"-schema.

Det går att ange ett Startdatum, Skaltyp kan väljas, önskad Cellbredd kan ställas in. Kryssrutan Omplanera automatiskt kan markeras om omplanering ska ske per automatik när Start- och Slutdatum ändras för aktiviteterna.

Längst ned under ledtidsgrafen finns knappar för att hoppa fram och tillbaka i ledtidsgrafen samt en knapp för utskrift av ledtidsgrafen.