Du är här: Redovisning > Projekt > Registrera projekt > Fliken Logg/E-post

Fliken Logg/E-post

Under fliken Logg/E-post finns möjlighet att registrera planerade och utförda händelser/aktiviteter till projektet som inte registrerats på fliken Aktiviteter.

Under rubriken Loggning av e-post kan e-postkorrespondens med kunden loggas och sparas med "dra-och-släpp" i en tabell. E-postmeddelandet går att öppna med e-postprogrammet i sitt ursprungskick genom att dubbelklicka på meddelandet eller genom att använda knappen Öppna i tabellen. Med knappen Skicka e-post kan utgående e-post enkelt skapas.

Släpps e-postmeddelandet i tabellen Loggning av e-post loggas det enbart i tabellen, släpps e-postmeddelandet i Loggning av aktiviteter/kontakter blir det loggat både med en hyperlänk i textloggen och i tabellen. Notera att det är enbart Microsoft Outlook som fungerar.

I den nedre delen av fliken, under rubriken Loggning av aktiviteter/kontakter, finns en enklare ordbehandlare för att skriva noteringar kring aktiviteter, händelser och andra anteckningar som rör kunden/kontakten. Det kan gälla både planerade aktiviteter och aktiviteter som är genomförda. En finess är att det går att skapa hyperlänkar till webbsidor, e-postmeddelanden och filer. Med knappen Infoga notering är det enkelt att skapa noteringar.