Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Påminnelsefunktion > Aktiviteter i statusraden

Aktiviteter i statusraden

Om inloggad användare är ansvarig för en aktuell aktivitet visas Aktiviteter på statusraden. Med aktuell aktivitet menas en aktivitet vars påminnelsetidpunkt eller planerat färdigdatum redan varit. Siffran inom parentes visar hur många aktiviteter som ligger i arbetskön för användaren. Finns inga aktiviteter att avrapportera för användaren, visas Aktiviteter i grått.

Aktiviteter på statusraden.

Genom att dubbelklicka på Aktiviteter öppnas påminnelsefönstret, varifrån det går att länka sig vidare och avrapportera de aktiviteter som användaren är ansvarig för.

Genom att föra muspekaren över statusraden visas en pratbubbla med en summering av de olika aktivitetstyperna. Aktivitetstyperna är indelade i tre grupper (detsamma som de tre flikarna i påminnelsefönstret), Aktiviteter (aktiviteter på kund, offert, kundorder, leverantör, förfrågan, inköpsorder, artikel, avvikelse och projekt), Inköpsgräns (inköpsorder att attestera, inköpsorder att skriva ut och inköpsorder som blivit utskrivna) samt EFH (leverantörsfakturor att attestera och att definitivboka).