Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Påminnelsefunktion > Påminnelsefunktion

Påminnelsefunktion

Det går att få påminnelser om olika aktiviteter i MONITOR. I rutin Användare i Systemvård finns knappen Påminnelse där inställningar för denna funktion görs. Här går det att välja om påminnelse ska visas för följande aktiviteter:

Här går det också att välja att få påminnelser om inköpsorder att attestera och skriva ut. Påminnelse om inköpsorder som blivit utskriven kan visas för att bli uppmärksammad om att ordern redan är utskriven så man inte gör det själv. Påminnelsen visas om man går över sin inköpsgräns och den som är attestansvarig både attesterar och skriver ut ordern, då får den som ursprungligen registrerade ordern veta att den är utskriven. Det går att aktivt välja att man vill få påminnelse om att den är utskriven igen.

Påminnelsefunktionen omfattar även EFH (Elektronisk Fakturahantering) i vilken påminnelser om leverantörsfakturor att attestera eller definitivboka kan fås. Dessa inställningar hittas under knappen EFH i rutin Användare. (Elektronisk Fakturahantering är en tilläggsfunktion.)

Påminnelsefunktionen består av följande tre delar: