Du är här: Försäljning > Offert > Registrera offert > Fliken Aktiviteter

Fliken Aktiviteter

Under fliken Aktiviteter finns uppgifter om offerten för att stödja affärsrelaterade händelser.

För mera information om innehållet i denna flik, läs i hjälpen för fliken Säljstöd i rutin Uppdatering kunder. Notera att följande fält och funktioner på fliken Säljstöd inte förekommer här, det är: Kundstatus, Typ, Distrikt och knappen Utskrift kundkort.

Om systemparametern Använd Outlook-integration vid e-post från orderregistreringsrutiner under Säljstöd på fliken Försäljning i Systeminställningar är aktiverad loggas e-postmeddelandet med offerten här.