Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Sök och hämta i register > Alternativ Sök & hämta

Alternativ Sök & hämta

Det finns en alternativ Sök & hämta som hämtas med F3. Den alternativa Sök & hämta finns i register där det finns behov av att kunna söka på ett alternativt sök- och sorteringsbegrepp eller för att kunna se ytterligare information i sökfönstret. De register som berörs beskrivs nedan.

Det finns även en speciell Sök & hämta, enbart i artikelnummerfält på orderrader. Den hämtas upp med Shift+F4 eller via Informationsmenyn på höger musknapp. Då går det att söka artikelnummer via kundens/leverantörens artikelnummer.