Du är här: Systemvård > Allmänt > Företagsinformation > Sökväg stor signatur

Sökväg stor signatur

I Blanketter fritexter går det att lägga in olika taggar i blankettfritexterna. Taggarna fungerar som variabler för olika information på referenserna. En av dessa taggar är <sig_large> som används för stor signaturbild.

I detta fält går det på referensen att ange sökvägen till en stor signaturbild. Genom att använda knappen till höger om fältet går det att leta upp mappen där signaturbilderna är lagrade. Mappen måste sedan vara tillgänglig för användaren som skriver ut de blanketter som innehåller signaturbilder i fritext, annars kommer inte signaturbilden ut på blanketterna. Signaturbilden blir fyra fritextrader hög på blanketten.

Signaturbilden kan t.ex. vara en inscannad handskriven signatur. Bilden ska vara i något av formaten BMP, GIF, JPG, PNG eller WMF (Crystal Reports blanketter stödjer inte GIF. Standardblanketterna stödjer inte PNG).

Signaturbilden måste ha ett bredd/höjd-förhållande på 6:1, det är rekommenderat att göra bilden i upplösningen 1200x200 pixels.