Du är här: Systemvård > Allmänt > Systeminställningar > Artikelaktiviteter

Artikelaktiviteter

Notera i artikellogg vid e-post från artikelaktiviteter

Markeras detta val skapas automatiskt en artikellogg, med möjlighet till notering i Loggning av aktivitet/kontakt för aktuell artikel, då e-post skickas via e-postknappen på en aktivitet under fliken Aktiviteter i Uppdatering artiklar eller Artikelfråga.

Använd Outlook-integration vid e-post från artikelaktiviteter

Här går det att välja om Outlook ska användas vid integration av e-post från rutinerna Uppdatering artiklar i Inköp, Försäljning och Lager och från rutin Artikelfråga. Följande val går att göra:

Notera att denna integration enbart fungerar med Microsoft Outlook.