Du är här: Systemvård > Allmänt > Systeminställningar > Attestera / Korrigera

Attestera / Korrigera

Under denna sektion finns inställningar för attestering och korrigering av närvaro- och arbetsstämplingar.

Användare med fulla rättigheter för attestering och korrigering (1-3)

I dessa tre fält väljs användare som ges rättighet att attestera (även redan attesterade poster) och korrigera närvaro- samt arbetsstämplingar för samtliga anställda i rutin Attestera / korrigera stämplingar. Se även hjälpen till rutin Rättigheter för information om rättighetsgrupper.

Det finns möjlighet att ange max tre olika användare som systemattesterare, vilka alla får samma rättigheter.