Du är här: Systemvård > Allmänt > Systeminställningar > Backup

Backup

Under denna sektion finns inställningar för Monitor Backup.

Användare (förutom admin) som får varning om att backup inte tagits

Med denna parameter går det att välja en valfri användare (förutom användare ADMIN) i MONITOR som ska få ett varningsmeddelande i ett popup-fönster om Monitor Backup inte lyckats köras på ett visst antal dagar. Om varningsintervallet är överstiget med 3 ggr eller om tiden sedan senaste backup överstigit 31 dagar så varnas alla användare som loggar in, detta om varningsintervallet är satt mellan 1-11. Vid automatkörning så loggas varningen i automatkörningsloggen.

Notera att detta inte gäller test- och historikföretag.

Exempel på varningsmeddelande.

Antal dagar efter senaste backup innan varning ges

Med denna parameter går det att välja det antal dagar innan varningen ovan ges. Antal dagar ska vara mellan 1 och 7.