Du är här: Systemvård > Allmänt > Systeminställningar > Efterhandskassation

Efterhandskassation

Under denna sektion finns inställningar som berör efterhandskassationer.

Förvald saldopåverkan i Efterhandskassation

Markera detta alternativ om parametern Påverka lagersaldo alltid ska vara förvald i rutin Efterhandskassation. Förvalt är parametern aktiverad.

Registrera avvikelse från Rapp. mott.kontroll, Efterhandskassation

Här går det att välja om registrering av avvikelse på mottaget gods från rutin Rapportera mottagningskontroll, ska ske automatiskt eller efter en fråga. Det går att välja en grundtyp för avvikelse eller av egendefinierade avvikelsetyper. De alternativ som finns är: